Gratis cursus “uurtarief-ZZP”

ZZP en uurtarief

In de praktijk merken we dat veel zzp-ers worstelen met hun uurtarief. Welke hoogte moet ik aanhouden en heb ik daarmee voldoende netto inkomsten om mijn huidige (privé)maandlasten te kunnen betalen? Met deze gratis cursus geven we u een aantal praktische tips om uw uurtarief te kunnen bepalen. Verder doen we samen met u een berekening zodat u kunt zien wat uw netto inkomen gaat zijn. We doen dit in een Excel-model dat u hier kunt downloaden zodat u uw eigen gegevens hier gemakkelijk in kunt vullen.

Wat bespreken we precies in de cursus ZZP uurtarief?

Tijdens de gratis cursus ZZP uurtarief stellen we vast hoe u een uurtarief kunt bepalen en vullen we in een Excel-model in welke omzet en kosten u kunt verwachten. Aan de hand van deze uitkomst bepalen we hoeveel belasting u moet betalen en bekijken we wat uw privélasten zijn. Op deze manier weet u hoeveel uren / omzet u moet realiseren om in uw levensbehoefte te kunnen voorzien.

Wilt u meer leren?

Speciaal voor ZZP-ers heeft ZZP-Cursussen een praktische cursus ontwikkeld voor boekhouden en belasting. De cursussen zijn online beschikbaar, niet duur, efficiënt in te plannen en ook terug te kijken! Na het volgen van de cursussen kunt u zelf boekhouden en uw belastingen regelen! Heeft u toch liever face to face contact? Schrijf u dan in met maximaal 5 andere cursisten voor een cursus in de buurt van Eindhoven.

Cursus boekhouden

Wilt u graag zelf uw boekhouding doen? Leer snel en efficiënt werken met onze online cursus incl. gratis toegezonden Excel-administratie!

Cursus belasting

Met onze online cursus leert u de theorie achter de belastingaangifte! Leer ook alle aftrekposten te benutten!

Investeer in jezelf

Onderneem de volgende stap naar succes!

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes! 06-52656664