Referenties

  • Voer een nummer in van 1 tot 5.

Cursus

5

“Vandaag cursus administratie en boekhouden gedaan bij Maarten van den Broek van ZZP-Cursussen. Voldeed volledig aan mijn hooggespannen verwachtingen: persoonlijk, deskundig en duidelijk. Al mijn specifieke vragen zijn beantwoord en ik begrijp nu niet alleen wat ik moet doen maar ook waarom.”

Cursus Boekhouden

5

We zijn met de familie een VOF begonnen en ik had heel wat vragen hoe dit wij dit het beste op konden pakken. Heel wat vooral voor ons heel specifieke belastingvragen. Na één dag met Maarten ben ik heel veel wijzer geworden en wat ik helemaal super vond was dat je al je vragen op voorhand kunt stellen en Maarten niet stopt voordat alles is beantwoord! Ik ontving dagen later zelfs nog uitstekende nazorg!

Cursusdag

4

“Vond het een fijne cursus, waarin alle nodige aspecten werden besproken en zelfs direct eerste stappen genomen! De stof wordt heel gemakkelijk en toegankelijk uitgelegd, zodat er geen twijfel meer bestaat dat ik een groot deel van de boekhouding zelf kan doen. Zeker een aanrader.”

Workshop boekhouden en belasting

4.5

In het kader van oriëntatie omtrent de rol van ZZP-er heb ik bij Maarten van den Broek van ZZP-Cursussen een workshop gevolgd. Alle onderwerpen die komen kijken bij het starten als ZZP-er kwamen aan de orde. Daarbij verstrekte Marten zeer bruikbare tips op gebied van persoonlijke administratie, fiscale consequenties, verzekeringen en ook website. Kortom, zeer waardevolle en bruikbare informatie die ook nog eens beschikbaar was op keurige sheets. De kosten van de workshop meer dan waard.

Beoordeling cursus boekhouden en belasting

4.5

Omdat ik in 2015 mijn eigen zorgkantoor ben begonnen, maar niet veel kaas had gegeten van administratie en boekhouden, leek het mij wijs hierover een cursus te volgen om mijn kennis te verbreden. Al zoekende op internet kwam ik al snel uit bij ZZP-Cursussen en de cursus boekhouden en belasting. Juist omdat ik een klein eenmansbedrijf heb en precies daarop wordt ingespeeld is dat een uitstekende keuze geweest.

De cursus omvatte alle benodigde informatie voor mij om meer inzicht te krijgen in wat belangrijk is en wat niet, waar mijn eigen zwakke punten liggen en hoe een administratie op te zetten. De docent Maarten van den Broek is een deskundig, helder en vriendelijk persoon.

Leuke studiedag

5

Het was een leuke studiedag en ik heb veel geleerd. Ik vond het heel goed de stof die ik heb kunnen behandelen bij de cursus, de service vond ik goed en de vriendelijk en gastvrijheid. Ik ga bekenden aanbevelen om deze cursus ook te volgen.

Cursus boekhouden

Wilt u graag zelf uw boekhouding doen? Leer snel en efficiënt werken met onze online cursus incl. gratis toegezonden Excel-administratie!

Cursus belasting

Met onze online cursus leert u de theorie achter de belastingaangifte! Leer ook alle aftrekposten te benutten!

Investeer in jezelf

Onderneem de volgende stap naar succes!

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes! 06-52656664