Online cursus boekhouden

Cursus Boekhouden voor slechts € 59 excl. 21% btw

Cursus bestellen!

Na cursus zelf uw boekhouding doen

Wilt u graag zelf uw boekhouding doen? Met de cursus boekhouden raakt u bekend met belangrijke termen als balans en resultaat. Tijdens de cursus worden de meest voorkomende transacties /  boekingen voorgedaan. U weet hierdoor precies hoe u zelf aan de slag kunt.

Wat bespreekt de cursus boekhouden precies?

Stap voor stap doorlopen we in de cursus boekhouden alle functies van de gratis bijgeleverde Excel-administratie. Hierdoor kunt u zelf btw-aangifte doen en het programma stelt zelfs uw balans en resultaat samen voor de aangifte inkomstenbelasting. Verder kunt u met het programma uw verkoopfacturen maken waardoor deze ook direct geboekt zijn in uw administratie. Verkoopfacturen versturen via de mail is vervolgens een fluitje van een cent. Het programma is zo compleet dat u zelfs uw urenregistratie en km-administratie kunt bijhouden.

Online en/of face to face een cursus boekhouden?

U kunt de cursus boekhouden online volgen maar ZZP-Cursussen biedt u ook de mogelijkheid de cursus face to face te volgen. U zou de online cursus ook kunnen gebruiken als voorbereiding op een face to face cursus om u perfect voor te bereiden. Tijdens de cursus kunt u zo heel gericht vragen stellen. Via de knop inschrijven kunt u uw beschikbaarheid aangeven en dan plannen wij samen met u en maximaal 4 andere cursisten op onze vaste cursuslocatie in Utrecht een datum.

Cursus bestellen!

Investeer in jezelf

Onderneem de volgende stap naar succes!

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes! 06-52656664