Online cursus belasting

Cursus Belasting voor slechts € 59 exclusief 21% btw

Cursus bestellen!

Een praktische cursus belasting volgen?

Wilt u graag zelf uw belasting doen, maar heeft u niet de kennis en geen tijd voor een langdurige opleiding? Volg onze korte cursus belasting en leer wanneer u door de belastingdienst als ondernemer wordt beschouwd. Verder bespreken we welke aftrekposten u kunt gebruiken. Ook kunt u in combinatie met de cursus boekhouden zelf uw aangifte inkomsten- en omzetbelasting voorbereiden.

Wat kunt u verwachten van een cursus belasting?

Tijdens de cursus belasting behandelen we de Wet op de inkomsten- en omzetbelasting. Specifieke onderwerpen zoals ondernemerschap, de Wet DBA (voorbeeld-overeenkomst) en de werkruimte thuis komt aan bod. Ook andere onderwerpen zoals de auto van de zaak, zelfstandigenaftrek en nog veel meer komt aan bod. Met betrekking tot de omzetbelasting bespreken we het ondernemerschap. Wanneer heeft u recht op aftrek van btw? Gelden er voor mij vrijstellingen en wat zijn mijn factuurverplichtingen?

Online en/of face to face een training?

U kunt de cursus belasting online volgen maar ZZP-Cursussen biedt u ook de mogelijkheid de cursus face to face te volgen. U zou de online cursus ook kunnen gebruiken als voorbereiding op een face to face cursus om u perfect voor te bereiden. Tijdens de cursus kunt u zo heel gericht vragen stellen. Via de knop inschrijven kunt u uw beschikbaarheid aangeven en dan plannen wij samen met u en maximaal 4 andere cursisten op onze vaste cursuslocatie in Utrecht een datum.

Cursus bestellen!

Investeer in jezelf

Onderneem de volgende stap naar succes!

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes! 06-52656664